Till toppen

Bålpanna 70

Vår största modell och rymmer extra mycket ved, plats för matlagning och inte minst värme.

Art.nr.: 830
Status:

med moms

Ej i lager

Vår största Bålpanna med unika detaljer och tidlös design. Bålpanna 70 består av en panna hängandes i kjedjor i ett stativ med tre ben. Pannan är tillverkad i svart emaljerad stål och kan enkelt höjas och sänkas. Benen är tillverkade i svart pulverlackerad stål och justeras så att den står stabilt.

Grillgaller i rostfritt stål, upphängningskedja för kaffepanna samt uppsamlingskärl för fett, aska och glöd. Enkelmontering. Bålpanna 70 har ett stort utbud av tillbehör för spännande matlagning, förvaring och säkrare eldning. Skydda Bålpannan med Bålpanneduk när den inte används. Det finns också ett stort antal reservdelar till Bålpannan om det skulle behövas. Höjd: 190 cm / Ø 70 cm. Vikt: 29 cm.

Espegard Bålpanna passar lika bra på vardagen som till festen, vare sig du bor i stan, vid havet eller på fjället. Den ger bålmys mitt i veckan, extra varma sommarkvällar och god stäm- ning med grillmat efter en dag ute i naturen. Bålpanna 70 är vår största modell och rymmer extra mycket ved, plats för matlagning och inte minst värme. Den står stabilt i alla väder året runt och har ett stort utbud av tillbehör att utforska.

Allt från grillplatta i gjutjärn till popcorn- gryta. Med andra ord en bra anledning till att tända ett bål ofta.

Emballage och frakt
Vikt 0.0 kg
Beställningsinformation
Enhet stk
Storlek og vikt
Vikt 28.0 kg