Till toppen

Köp- & leveransvillkor

Pris

Priserna på alla våra produkter i webbutiken inkluderar moms och debiteras i NOK. Kostnader relaterade till köpet visas innan du gör den faktiska betalningen.  

 

Betalning  

Köpeskillingen reserveras på kontot tills varorna har skickats. Vi samarbetar med Netaxept, en av Nordens ledande facilitatorer för betalningslösningar för webbutiker.

 

Utanför skandinavia

För kunder utanför Norge, Sverige og Finland vänligen kontakta post@espegard.no

 

Leverering

Normalt har kunden varorna efter 5-10 dagar från det att vi har mottagit din beställning. Under högsäsong kan det ta lite längre tid. Varorna skickas som ett vanligt paket med Bring eller Schenker. Du kommer att meddelas när paketet kan hämtas. För stora paket levereras detta till leveransadressen utan extra kostnad.

 

Ej hämtade paket  

För ej hämtade paket förbehåller sig Espegard rätten att debitera kunden för retur- och hanteringskostnader. Vi reserverar oss om att vi inte alltid har alla artiklar i lager hela tiden. Om en beställning inte kan levereras komplett skickas saknade varor i efterhand fraktfritt. Läs mer om Frakt & Returer och Frakt & Returer för återförsäljare.

 

Ångerrätt

Espegard erbjuder möjligheten att avbryta köpet och få tillbaka pengarna när produkten returneras inom 30 dagar efter det att varan mottagits. Endast oanvända varor med originaletiketter och förpackningar accepteras. Kunden betalar retursändning om inte annat överenskommits. 

 

Reklamation

Om kunden får en produkt som har en defekt kommer vi att åtgärda detta så snart som möjligt. Tidsfönstret för klagomål är normalt två år efter att du mottagit varan, i vissa fall 5 år. Klagomål rapporteras via e-post til info@espegard.com. Om du vill avbryta köpet eller ersättas med en ny vara, kommer du överens med oss om hur vi ska lösa detta.

 

Information som ges i webbutiken

Vi önskar ge våra kunder så exakt information som möjligt, men skrivfel och tekniska fel i text, priser och bilder kan uppstå. Detta kan innebära att vi kanske inte kan leverera i enlighet med informationen i vår onlinebutik, vår marknadsföring eller på annat sätt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att annullera din beställning eller en del av den, om produkten är slutsåld. I händelse av en slutsåld vara kommer du att meddelas om detta, eventuellt tillsammans med information om vad vi kan erbjuda istället. Du kommer att ha möjlighet att acceptera vårt nya erbjudande med de ändringar som vi anger i förhållande till din beställning, eller annullera beställningen.

 

Personlig information  

Espegard är ansvarig för behandlingen av den personliga information som du som kund tillhandahåller oss. Din information kommer att behandlas av Espegard för att hantera kundrelationen, liksom för marknadsföringsändamål. Genom att kontakta Espegard kan du kräva att personlig information korrigeras eller raderas, eller välja att Espegard inte ska använda din personliga information för direktmarknadsföring. Se även personuppgiftslagen.