Till toppen

BÅLMAT OCH OPPSKRIFTER

Maten smaker best ute. Her et utvalg av våre beste oppskrifter for kreativ matlaging på bål.

Viltkorvar med uppgraderade tillbehör

En riktigt god viltkorv kan uppgraderas ytterligare med smakliga tillbehör. Mat som smakar extra gott utomhus!

Camembert över öppen eld

Camembert är en fransk klassiker som smakar himmelskt när den tillagas över öppen eld. Osten kommer ursprungligen från staden med samma namn, i Norman ...

Lägereldsvåfflor med läcker topping

Få saker går upp mot frasiga, nygräddade våfflor som just tillagats över öppen eld. Njut av skymningen och värmen från lågorna. Var tillsammans i nuet ...

Lägereldsmat i gjutjärn

Gjutjärnsredskap är perfekt när du vill laga god mat över öppen eld. I den här artikeln delar vi med oss av några tips på hur du lyckas med detta.

Hur man lyckas med kokkaffet

Så här brygger du fylligt och smakrikt braskaffe

En bra eld ger en mysigare upplevelse

Elden har i alla tider varit viktig för oss, både för vår överlevnad och som en stämningsfull social samlingspunkt. Man kan göra upp eld på flera olik ...

Låt dig inspireras