Till toppen

Nätsack Maxima 1500 L Bunntømming | Espegard®

Nätsäcken är gjord av slitstarkt material av hög kvalitet för upprepad användning. Detta är en super tork- och transportsäck med mycket fler användningsområden än vedproduktion.

Art.nr.: 166
Status:

med moms

Nätsäck Maxima är säcken för alla som är måna om kvalitet, miljö och hållbarhet. Säckens kvalitet , styrka och hållbarhet har testats noggrant. Säckens miljöavtryck är minimal och om den används på rätt sätt tål säcken flera års användning. Säckens goda ventilation ger veden de bästa förutsättningarna för god torkning.

Säcken är tillverkad för flergångsbruk och är perfekt lämpad för torkning och transport av ved. Rep och öglor tillverkas av specialvävt rep (Maxima) för långvarig styrka. Nätsäck Maxima är tillverkad i UV-stabiliserade material för maximal hållbarhet. Säcken är säkerhetstestad och har S.F.: 6:1 – S.W.L.: 1000kg.
 

Fyra lyftöglor för pallgaffel upptill. Bottenöppning för enkel tömning av innehållet. Det är viktigt att knyta låstråden rätt, annars kan det vara utmanande att öppna botten när säcken är fylld. Volyminnehållet beräknas utifrån den cylindriska form säcken får när den fylls. Mått: 96x96x181cm.

Emballage och frakt
Vikt 0.0 kg
Beställningsinformation
Enhet 1
Storlek og vikt
Vikt 0.0 kg