Till toppen

Planpakk ®

Vedpackningssystemet som förändrar allt

Vi introducerar Planpakk® – ett innovativt koncept från Espegard®, som revolutionerar sättet du packar och hanterar små vedsäckar.

Häng med på en vedsäcksrevolution!

Planpakk®-systemet består kort och gott av en helt ny 40-liters vedsäck och ett ergonomiskt säckstativ. Öppningen på småsäcken har flyttats från kortsidan till långsidan så att säckarna kan packas liggande. Den stora öppningen och det smarta stativet gör vedpackningen mycket enklare.

Nyhet

Art.nr. 1025 Vedsekk 40L Planpakk

Art.nr. 1025
 

med moms

Art.nr. 1050 Pakkestativ 40L Planpakk (komplett)

Art.nr. 1050
 

med moms

Vad är planpakk?

Planpakk® är ett vedkoncept från Espegard® som förenklar och förändrar sättet att hantera och förvara ved. Systemet består av Planpakk Säckstativ 40 och Planpakk Vedsäck 40 liter, som vanligt i välrenommerad Espegard-kvalitet.

Köp Planpakk Säckstativ 40

Horisontell öppning

Vi har helt enkelt flyttat öppningen från toppen till långsidan. Resultatet är en småsäck med mycket större öppning som gör packningen långt enklare och mer effektiv. Systemet ger en rad fördelar både för vedproducenter och de som driver självplock.

Köp Planpakk Vedsäck 40 L

Redan tillgänglig på:

Instruktionsvideo: Planpakk®

Packa på nästan halva tiden

Våra tester visar att packningstiden minskar avsevärt. Förutsatt att arbetshöjden justerats så halveras tiden jämfört med säckar som packas från toppen. En stor öppning gör det möjligt att packa snabbt och noggrant. Säcken blir därmed jämnare fylld samtidigt som den får en mer fyrkantig form. Den fyrkantiga formen gör det även enklare att stapla på pall vilket också innebär att pallkapaciteten utnyttjas bättre.

Skonsam mot hela kroppen

Planpakks vedsäck packas liggande vilket innebär att du slipper stapla veden djupt ner i säcken. På så sätt har du även båda händerna fria att packa med. Det ergonomiska stativet gör att du minskar belastningen på rygg och nacke. Kortare avstånd ner till hela säcken minskar armrörelserna, och du kan arbeta mycket snabbare och mer exakt än tidigare.

bättre för plånboken – enklare för kunden

Spara tid och pengar med Planpakk. Vårt unika system gör att du kan packa snabbare och mer effektivt – utan några stora investeringar. Med en liten investering minskar du både kostnader och tidsåtgång. För slutkunden är säckarna lättare att bära och den stora öppningen gör det hur enkelt som helst att ta ut veden. Öppningen på långsidan är en ny och unik lösning som du bara hittar hos Espegards Planpakk-serie. För ett optimalt resultat behövs Planpakk säckstativ 40.

 

Packa ved på nära nog halva tiden

7 Goda skäl till att välja Planpakk® från Espegard

 1. Spara tid
  Planpakk reducerar packningstiden väsentligt vilket innebär snabbare och effektivare produktion.

 2. Minskade kostnader
  Med en liten investering i Planpakk-systemet minskar du packningstiden vilket betyder sänkta kostnader.

 3. Spara på kroppen
  Planpakk säckstativ 40 är ergonomiskt utformat och förbättrar på så vis arbetsförhållandena. Bra arbetshöjd minimerar belastningen på rygg och nacke.

 4. Packa enkelt, snabbt och noggrant
  Systemet gör det möjligt att packa med båda händerna. Detta minskar påfrestningen på armarna och gör packningen enklare, snabbare och mer precis.

 5. Avsedd för 15 kg ved
  Volym och vikt varierar mellan olika träslag. Säcken är dock så rymlig att du alltid kan justera den så att innehållet alltid väger 15 kg, oavsett vilket träslag du packar.

 6. Optimalt pallutnyttjande
  Fyrkantiga säckar gör staplingen på pall enkel, pallen blir bra balanserad och optimalt utnyttjad – allt för en bättre logistik och lagerhantering.

 7. Kundvänligt
  Säckens stabila form gör att den är lätt att bära för kunden. Den stora öppningen gör det enkelt och bekvämt att hämta ved under eldning.

Andre nyheter

Nyhet

Art.nr. 1054 Stablestativ Sanden

Genom att stapla veden tätt får man plats med över 33 % mer ved jämfört med löst packad ved.
Art.nr. 1054
 

med moms

Ej i lager
Nyhet

Art.nr. 1060 Frontgrind Kombi Proff

Förbättrad frontvägg till Kombistativet.
Art.nr. 1060
 

med moms

Art.nr. 1031 Pallstativ Maxi

Detta stativ är för producenter som önskar hantera pallsäckar på 2000 liter.
Art.nr. 1031
 

med moms

Nyhet

Art.nr. 1030 Pallsäck Maxi 2000L

Vår största pallsäck rymmer 2000 liter ved och används tillsammans med Pallstativ Maxi, som vanligt tillverkad i välrenommerad Espegard-kvalitet.
Art.nr. 1030
 

med moms

Art.nr. 234 Stokkløfter

Stocklyftare används för hantering av större stockar som kan vara svåra att handskas med utan maskin.
Art.nr. 234
 

med moms